fbpx
Shopping Cart

Köpvillkor

Köpvillkor

På Karlssons Hjälmar är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp, fraktfritt för alla ordrar över 2000 Kr. Vid byte eller återköp kontakta oss först. Nedan ser du våra fullständiga köpvillkor!

 

Öppet köp

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Vi återbetalar pengarna till dig vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.

 

Retur. Maila oss vid retur så löser vi det smidigt. Ingen returkostnad vid byte. Vid återköp betalar ni som kund returfrakt

 

Leverans

Ordrar som kommer in före kl 12.00 på arbetsdagar skickas samma dag. Leveranstid är normalt 1-2 dagar, det varierar dock var i Sverige vi skall skicka. Du har rätt att häva köpet vid eventuell leveransförsening.

 

Betalning

Betalning kan ske via bank/kreditkort, bankgiroinbetalning, postförskott eller faktura.

  • Bank/kreditkort
    Vi accepterar Visa och MasterCard. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. För maximal säkerhet använder vi även 3DSecure. Kortköp är avgiftsfritt.
  • Postförskott
  • Du betalar på postkontoret när du hämtar ut varan. 50 kronor tillkommer. Outlösta paket debiteras med 350 kr..
  • Faktura
    Du betalar i efterskott per faktura till Klarna 14 dagars betaltid.
  •  Outlösta paket debiteras med 350 kr.

 

Storleksgaranti

Vi tycker det är oerhört vikigt att alla skyddskläder sitter som de ska, därför har vi infört storleksgaranti. Det innebär att vi står för frakten tur och retur vid byte av storlek på din vara. Detta gäller en gång per order och varuvärde överstigande 800kr.

 

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

 

Reklamation

Skulle du få en trasig vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är. Du har 3 års reklamationsrätt på samtliga produkter. Kontakta oss om du behöver utnyttja garantin! Vi betalar returfrakten vid en ev. retur av vara. pga. reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar.

Kontaktinformation vid reklamationer:info@karlssonshjalmar.se, 070-5682663

 

Säkerhet & Sekretess

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, dvs helt säkra.

Karlssons Hjälmar garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

 

Förbehåll

Vi förbehåller oss för eventuella pris- eller korrekturfel på https://karlssonshjalmar.se. Reservation även för eventuell slutförsäljning och försening från leverantörer.

 

Order från utlandet

Endast via kortbetalning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri frakt

All orders over 2000 SEK

Enkel 30 dagars öppet köp

30 dagars öppet köp

Internationell garanti

Garanti 2 år

100% säker betalning

Klarna / MasterCard / Visa / Paypal