fbpx
Shopping Cart

Om oss

Välkomna till oss

Vår nya hemsida är äntligen klar. det ska vara enklare än någonsin att handla hos oss, vi har jobbat hårt för att göra den enklaste shopen. Maila oss gärna om ni hittar något som inte fungerar eller ni saknar.

Hej!

Jag heter Lars Karlsson och det är jag som grundade Karlssons Hjälmar. Jag sätter mitt namn på denna webshop för att visa att vi är måna om kvalitén och att vi står bakom den personligen. Idag är vi flera bakom företaget, men vi har fortfarande samma grundinställning – erbjuda stilren hög kvalité med oslagbara priser till dig som gillar att åka hoj. Jag hoppas att du hittar det du söker här på Karlssons Hjälmar, vi utvecklas ständigt, så är det något du saknar hoppas jag att du kontaktar oss omgående, så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig.Följ oss gärna på facebook. http://www.facebook.com/pages/Karlssons-Hj%C3%A4lmar/311823418449

Lagerbutik i Jönköping. Vi har inga öppettider längre.  Ring 070-568663 så bestämmer vi en tId.

Kundtjänst: Flexibla tider, svarar vi inte så maila eller SMSa 

Tel: 070-5682663, info@karlssonshjalmar.se

Våra köpvilkor är enkla, gratis frakt över vid order över 2000 Kr. Vid återköp gäller retur inom 30 dagar och kunden betalar frakt till oss. Vi betalar tillbaka varans pris plus ev frakt till er.

Welcome to Karlssons Hjälmar

We have just released our new webshop. We are working on the english version.

coming up soon. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri frakt

All orders over 2000 SEK

Enkel 30 dagars öppet köp

30 dagars öppet köp

Internationell garanti

Garanti 2 år

100% säker betalning

Klarna / MasterCard / Visa / Paypal